Om oss

Erfarna organisationskonsulter och förändringsledare

Vi är experter på organisationsutveckling med fokus på relationer och kultur. För oss är det viktigt att skapa ett organisationsklimat som gör det möjligt att förändras. En ökad medvetenhet om företagets situation och sammanhang och hjälper dig att se vad som finns i en organisation. Vi arbetar för att ge dig ett språk och en förståelse så att du kan handla utifrån det du ser.

Vi har hjälpt många företag att ta steget

Våra avancerade utbildningar riktar sig till personer som är beredda att ta ansvar, oavsett vilken position och roll du befinner dig i. Företag som anlitar oss vill alltid förändra sig själva, sin omgivning och organisation. Vi är mycket stolta över att ha hjälpt många större och mindre företag att hitta nya vägar.

Vår specialitet är att skapa grund och förutsättningar för ett rörligt och flexibelt utvecklande och samverkande klimat. Hos oss får du möjlighet till stöd genom fyra olika processer: utbildning, handledning, förändringsledning och processledning/facilitering i nuet.

Stor vana vid komplexa organisationer

Hos oss kan förändringsledare från alla typer av organisationer utbilda sig. Hundratals deltagare har genomgått våra olika utbildningar och vi har varit verksamma som konsulter i stora och komplexa organisationer i många år.

Vi drivs av målet att bidra till att organisationer som är värdiga sina medarbetare, något som förutsätter arbetssätt som är involverade och systematiskt hos både medarbetare och ledare.

Många namnkunniga kunder

Vår långa erfarenhet av att arbeta med industri, myndigheter, företag och organisationer har gjort oss övertygade om att behovet för nya typer av ledning, styrning och samverkan behövs istället för de gamla byråkratiska metoderna som har fungerat bra tidigare.

Erfarna ledarutbildare med förändring i fokus